From your dogs perspective

From your dogs perspective

Text is currently in Norwegian, to translate. Please use Google Translate add in on your browser. 

 

For mange er det å ta bilder på tur med hunden en selvfølge. Det å bevare minnene, å se tilbake på de fantastiske opplevelsene. Turer i fjellet, på ski, jakt, løpetur eller sykkelturer. Eller å ta bilde når hunden er på trening og arbeider. Men det kan være vanskelig å få med seg de beste øyeblikken, hunden kan jo tross alt ikke ta sine egne bilder eller film.

Eller kan hunden det?

Det finnes ingen gode løsninger der man gir hunden muligheten for å bli fotografen. GoPRO har laget en "sele". Men den er både ustabil og fungerer egentlig ikke som en sele. De løsningene man tyr til innebærer ofte overdreven bruk av gaffa tape.

Nyt de flotte øyeblikkene, og følg turen slik hunden opplever den

Med HappyPaw FENRIS kommer muligheten til å feste et action kamera i det integrerte systemet (HappyPaw AMS). Selen ble laget for å gjøre hverdagen enklere for oss med hund, og litt bedre for hundene.

Dette skjer ved at hunden har med seg det viktigste, slik kommer man seg raskere ut på tur. Les mer om dette på happypaw.no og i andre innlegg.

Med HappyPaw FENRIS får man også bonusen at man blant annet kan feste sitt egen action kamera.

Det gir noe ekstra å se verden fra hunden sitt perspektiv.

Man kan få med seg flotte øyeblikk, følge turen slik hunden opplever den. Men man kan også i mange tilfeller bruke video til å lære. Det å se hva hunden gjør og opplever når man selv ikke kan se det. Dette kan være under trening, redningsaksjoner, jakt eller ute på tur når hunden går litt vekk fra følget.

I denne videoen viser jeg hvor enkelt man kan ta av og på kamera underveis på turen.

https://youtu.be/hWi7diQdVRY