Sele til snart voksen valp

Sele til snart voksen valp

Når man får en valp i hus er det lurt å skaffe en god myk og billig valpesele, den skal tross alt ikke brukes i mer enn noen måneder, før den må byttes med en større, og mest sannsynlig vil også den neste bare vare i noen måneder.

Valpen har begynt å bli større og nærmer seg full størrelsen, den er fremdeles en ungdom, men det er på tide å skaffe en sele for en voksen hund. En sele som hunden skal bruke i mange år fremover. Slik som vi får dress eller bunad til konfirmasjon er det nå på tide å gi hunden en god voksensele. 

 

Sele til snart voksen valp? Dette er noe av det du bør tenke på.

  • Hvor stor kommer valpen til å bli som fullvoksen? 
  • Hvilken sele kommer til å være praktisk i hverdagen, og ikke på en av skiturene til vinteren? 
  • Sele er litt som en jakke eller bukse, det kan være smart med mer enn en. 

Jeg husker godt første gang vi kjøpte en voksensele til vår hund Luna. Rådene er mange, og det er ikke alltid lett å navigere mellom ulike typer. 

Det beste rådet vi kan gi her er å se om du ser tilsvarende hunder som din med den selen du vurderer og se om den passer til den hunden. Så finne ut hvilken størrelse dette er. 

 

En sele med gode muligheter for tilpasning vil være til god hjelp når du skal få selen til å passe din hund. Pass også på at hunden din kommer til å fortsette og utvikle seg. Og som oss går også de litt opp og ned i vekt, og selen må tilpasses etter dette. 

 

Avslutningsvis ønsker vi deg lykke til i søken etter sele, og om du vurderer en HappyPaw sele så er det bare å tak kontakt med oss eller sende en kommentar på vår Facebook side. 

Luna med på sykkeltur i skogen med meg (Steinar Holøs)

God tur, hilsen Steinar og Luna :)